Tattoo

Kom och gör din drömtatuering på The White Trash Tattoo Company i Katrineholm! Rita din egen tatuering, ta med ett fotografi eller låt våra kreativa och passionerade tatuerare ge dig ett snyggt förslag utifrån dina önskemål. Hos oss kan du både skapa helt nya tatueringar, samt fylla i dina gamla. Vi erbjuder även laserborttagning och blekning av befintlig tatuering.

Alla kunder ska känna sig trygga vid ett besök i vår studio. Här får du alltid bra service i en avslappnad miljö där vi enbart arbetar med sterila verktyg för att säkerställa din säkerhet och hygien. Vi har många nöjda kunder som återkommer och det är det ultimata kvittot på att vi alltid levererar enligt kundens högt ställda förväntningar!

Vi lämnar självklart skötselråd för din tatuering!


Paula

Tattooartist

INFORMATION KOMMER SNART.


Rebecca

Tattooartist

Rebecca är en glad, konstnärlig och eftertänksam tjej som alltid gillat teckna och måla sedan barnsben. Det hela började med runda figurer på väggarna i barndomshemmet (som dock fick suddas bort).
Med en gymnasieutbildning inom estetiska bild & form har intresset fortsatt.

Har sen dess flera år tillbaka varit intresserad utav tatueringsyrket och det var början på år 2018 som Rebeccas sambo tyckte det var dags för henne att följa sina drömmar. “Vi flyttar dit där du får lärlingsplats” var hans ord. Efter att ha sökt i hela Sverige på många olika orter fick Rebecca kontakt med Paula Lainé på The White Trash Tattoo Company. Det började med några provmånader och nu är Rebecca en i gänget som Paulas lärling.

Spana in hennes Instagram @beccasportfolio och hemsida www.beccastattooportfolio.com, där du kan följa Rebeccas utveckling!


Gäst

Gästartist

INFORMATION KOMMER SNART.

Följ oss på Instagram!